humanpixels logo

HUMAN IT-SOLUTIONS

C T R L
MANAGEMENT

1. Planlægning

Planlægningen foregår ved første møde med virksomheden. Det handler for mig om at forstå jeres ønsker og præferencer. Det vigtigste for mig, er at udvikle en løsning, som er gavnlig for jer og jeres kunder. Det er derfor i første del af fasen, at vi tager en forventningsafstemning for at være sikre på, at vi kan nå i mål med den rette løsning. Vi afklarer med hinanden om projektet kan gennemføres set i forhold til tid, omkostninger og pris.

Hvis nødvendigt vil jeg derefter analysere aftalte projekt. Dette gælder især for customløsninger, som skal specialsyes efter behov, og ikke er hyldeprodukter.

2. Design

Når vi har styr på hvad det er for en løsning, som skal udvikles, vil jeg grave dybere ned i tanker om hvordan designet skal se ud, og hvordan løsningen skal udvikles.

Designet skal helst være brugervenligt og funktionelt. Helt overordnet resulterer designprocessen i en specifikation af wireframes og strukturen, som godkendes før udviklingen sættes i gang.

Wireframes
STRUKTUR

Udvikling
TESTs

3. Udvikling og tests

Når jeg udvikler en custom løsning tester jeg løbende hele tiden. Jeg går derfor frem og tilbage mellem udviklingsfasen og tests.

Inden løsningen leveres skal den også testes af jer så vi sikre at den imødekommer alle jeres ønsker.

Først når den består alle tests uden fejl og mangler, kan vi overleverer den til jer.

4. Levering og undervisning

Det er nu, at løsningen skal overleveres til jer. For at være helt sikre på, at løsningen vil blive benyttet og integreret på den rette måde fremover, vil jeg undervise jer i hvordan I kan arbejde med løsningen.

Min mission er at lære jer op i systemet så I bliver eksperter, og får mest mulig nytte af det. Undervisningen kan foregår online eller hos jer.

Professionel
UNDERVISNING

Nem
SUPPORT

5. Vedligeholdelse

I kan med fordel benytte et klippekort til supporten eller lave en fast serviceaftale med mig. Så slipper I for bekymringer om vedligeholdelse og opdateringer af jeres site.

Læs mere omkring supporten her.

+45 3151 3900
mail@humanpixels.com

All Rights Reserved - Humanpixels © 2005 - 2024.