humanpixels

Hvem er NC

Jeg har specialiseret mig i Dynamicweb CMS siden 1999, og har som certificeret business partner udviklet alt fra til alle slags virksomheder og formål. Det er ikke uden grund at jeg har haft mange tilfredse kunder gennem tiden. Jeg har haft fingrene i både gamle og nye systemer, hvilket gør mig i stand til at træffe de rette beslutninger så mine kunder opnår optimal udnyttelse af tilkøbte moduler og items. Hvorfor købe flere tilvalg, når en løsning modul kan dække alle dine behov?

 

Her får du en All-In-One platform, som samler content, webshop, product information management (PIM) og marketing et og samme sted. Du skal gerne kunne drage fuld nytte af det software, du bestiller. Dette er noget som jeg, med min Dynamicweb ekspertise, kan hjælpe dig med.

 

Jeg har også et netværk af kvalificerede udviklere, som jeg samarbejder med, så du kan være sikker på at ingen opgave er for stor. Jeg bestræber mig på at imødekomme dine ønsker så du får den helt rette løsning netop for dig og din virksomhed. Noget, som gør Dynamicweb til min og mange andres foretrukne softwareplatform er nemlig muligheden for at levere de helt unikke softwareløsninger.


All-In-One Platform​

Dynamicweb – more than ecommerce!

Community

HumanFamily

Processer

Jeg tilbyder hele IT-konsulenttjenester for alle faser af udviklingscyklussen. Jeg arbejder efter gennemprøvede metoder når jeg udvikler løsninger, og har opdelt min arbejdsproces i fem trin.
Læs mere her.
Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du har læst vores privatlivspolitik og er indforstået med den. OK