humanpixels

Dynamicweb Specialisten

Jeg har specialiseret mig i Dynamicweb systemet siden 1999, og har som certificeret Business Partner udviklet alt til alle slags virksomheder og formål. Det er ikke uden grund, at jeg har haft mange tilfredse kunder gennem tiden. Jeg har fingrene i både de gamle og de nye Dynamicweb systemer, hvilket gør mig i stand til at træffe de rette beslutninger, så mine kunder opnår optimal udnyttelse af Dynamicweb systemet.


All-In-One Platform​

Dynamicweb – more than ecommerce!

Community

HumanFamily

Processer


Jeg har opdelt min arbejdsproces i fem trin.

Planlægning
Design
Udvikling/test
Levering/undervisning
Vedligeholdelse

All-In-One platform

Her får du en All-In-One platform, som samler content, webshop, product information management (PIM) og marketing et og samme sted. Du skal gerne kunne drage fuld nytte af det software, du bestiller. Dette er noget som jeg, med min Dynamicweb ekspertise, kan hjælpe dig med.

Mit netværk

Jeg har også et netværk af kvalificerede udviklere, som jeg samarbejder med, så du kan være sikker på at ingen opgave er for stor. Jeg bestræber mig på at imødekomme dine ønsker så du får den helt rette løsning netop for dig og din virksomhed. Noget, som gør Dynamicweb til min og mange andres foretrukne softwareplatform er nemlig muligheden for at levere de helt unikke softwareløsninger.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du har læst vores privatlivspolitik og er indforstået med den. OK